A Baranya Hotel a járványügyi helyzet miatt, és a kormány döntése értelmében 2020. november 11-től december 10-ig kénytelen bezárni kapuit.
A kialakult helyzetben újra a biztonság a legfontosabb és a bezárás csak ideiglenes!

Izgalmas programok egy osztálykirándulásra kicsiknek és nagyoknak

Izgalmas programok egy osztálykirándulásra kicsiknek és nagyoknak

Az osztálykirándulások talán az egyik legjobban várt eseménynek számítanak a gyerekeknél, diákoknál.

Nem csoda, hiszen minden egyes alkalommal új helyeket ismerhetnek meg, új programokon vehetnek részt és együtt tölthetnek néhány napot, ami a barátságokat is szorosabbá fűzi.

Osztálykirándulásokat lehet akár tanév elején, vagy tanév végén tartani, ez függ attól is, mi a megszokott menete ennek az iskolában, mik az előírások, vagy éppenséggel, mikor ér rá jobban az osztály.

Az ideális hely osztálykirándulásra

Sokszor okoz fejtörést a tanárok részéről, hogy kitalálják, hova is szervezzék az osztálykirándulást, és hogy milyen programokat állítsanak össze a diákjaiknak.

Ha Ön is tanárként hasonló gondokkal küzd, és nem tudja, hogy a sokadik megszervezett kirándulás után hova vigye a diákjait idén, akkor figyeljen jól, mert most adunk Önnek egy nagyszerű ötletet!

Mindegy, milyen korosztályról van szó, Harkány pompás választás lehet az Ön osztályának.

Itt számos olyan programon részt lehet venni, amit a gyerekek imádni fognak.

Készen áll az osztály egy hűsítő strandolásra?

Készen áll az osztály egy hűsítő strandolásra?

Forrás: harkanyfurdo.hu

Harkány és környéke számtalan érdekes látnivalóval büszkélkedhet, amik felkelthetik a fiatalabbak figyelmét.

Harkányról elsősorban mindenkinek a világhíres gyógyfürdő juthat eszébe, aminek a kialakított strandfürdője fiatalok számára is óriási élményt nyújt.

A Harkányi Gyógyfürdő éppúgy lehetőséget biztosít a pihenni vágyók, mint a strandolni vágyók számára, tekintve, hogy a wellness és a rehabilitáció mellett csúszdaparkkal és élménymedencékkel is büszkélkedhet.

A fürdő tavasztól őszig várja strandolni kívánó vendégeit, így bátran ajánljuk Önnek és osztályának, hogy látogassanak el ide a kirándulásuk alatt.

A diákjai biztos, hogy élvezni fogják ezt a látogatást, a fürdő a Dél-Dunántúl legnagyobb csúszdaparkjával rendelkezik, összesen hét féle csúszdával várja a látogatóit, ilyen például a kamikaze-, turbolance-, ufócsúszda, csak hogy említsünk párat.

Emellett a gyerekek, illetve fiatalok számára egyéb kikapcsolódási lehetőségeket is biztosít a fürdő, náluk lehet egyaránt ping-pongozni, strandfocizni, strandröplabdázni, de akár vízi zumbázni is.

Túrázásra fel!

Harkány nem csak a gyógyfürdőjéről híres, számos olyan túraútvonal található a környékén, amit akár csapatosan is végig lehet járni.

A fiatalok is szeretik, ha lehetőségük adódik új dolgokat felfedezni, és ez pont egy olyan program, aminek a keretein belül olyan helyekre látogathatnak el, ahol korábban még sosem jártak.

Ehhez hasonló élményekkel sehol máshol nem találkoznak, emellett akár iskolai tudásukat is gyarapíthatják, ugyanis olyan természeti kincseket láthatnak, ami az iskolában, a tanórákon is segítséget, plusz tudást nyújthat nekik.

És ez még nem minden, hiszen egy ilyen túra alkalmával magukról is nagyon sok újat megtanulhatnak, felfedezhetik a saját képességeiket, és akár szorosabb kapcsolatot is ki tudnak alakítani egymással, megtanulhatnak odafigyelni egymásra és a környezetükre.

Lehengerlő túraútvonalak fiatalok számára is

Lehengerlő túraútvonalak fiatalok számára is

Ehhez pompás lehetőséget biztosít például a harkányi kilátó, ahonnan akár egészen Pécsig elláthatunk, és ide akkor is el lehet jutni, ha Ön és diákjai nem gyakorlott túrázók.

Ha már erre járnak, érdemes megnézni a Villányi-borvidéket és annak látnivalóit, a legendás Szársomlyó-hegy szintén igazán izgalmas.

A túra pár óra alatt is teljesíthető, ami után ugyan mindenki fáradtan, de mégis boldogan tér vissza a szállásra, hiszen olyan látványban lehet részük, amit sehol máshol nem láthatnak.

Ezen kívül más túraútvonal is létezik, kedvükre válogathatnak köztük, azonban a választásnál hasznos lehet, ha közben Ön az osztályának a korcsoportját is figyelembe veszi.

Ugyanis nem biztos, hogy ugyanakkora túrát meg tud tenni egy általános iskolás, mint, egy végzős gimnazista.

Itt a történelem körülölel

Maradjunk még egy kicsit Harkány és környékénél, és beszéljünk néhány szót a híres Mohácsról is.

Mivel iskolai útról van szó, remekül kapcsolódhat Mohács az iskolai keretek közé, itt a diákok saját szemükkel láthatják azt, amit az iskolapadban, történelem órán tanulnak, tanultak.

Természetesen a mohácsi látogatásuk során ajánlott nem csak az 1526-os csatára gondolni, a busójárást éppúgy fontos megemlíteni.

Ennek kapcsán akár a Busóudvarba is ellátogathat az osztályával, ahol egész évben lehetőség nyílik megtekinteni a busójáráshoz kapcsolódó maszkokat, kézműves tárgyakat, illetve a busójárás történetéről is rengeteget lehet tanulni.

És ha már a történelemről is szó esett, ne felejtsük el megemlíteni a Siklósi várat, ami a magyar történelem szempontjából szintén kiemelkedő.

Látogassák meg a Pécsi Állatkertet!

Látogassák meg a Pécsi Állatkertet!

Az ismeretterjesztés az iskolásoknál nagyon fontos, így nem csak a történelmi nevezetességeket tudom ajánlani Önnek és osztályának, hanem a Pécsi állatkertet is.

2016 májusában az állatkert nagyobb fejlesztéseken esett át, így aztán a területe is 4 hektárra bővült.

Igaz, eredetileg az állatkertnek az volt a célja, hogy az itthon honos állatokat mutassa be a látogatóknak, azonban hamar megérkeztek a különböző egzotikus állatok is, így összességében nagyjából 250 állatfaj tekinthető meg náluk.

Az állatkert célja egyik részről, hogy egy kellemes, pihentető, ámde izgalmas sétára invitálja az ide látogatókat, másrészről viszont nagyon fontosnak tartják az oktatási és természetvédelmi tudnivalók bemutatását.

Csupa móka és szórakozás

Pécs emellett más izgalmakat is tartogat a látogatók számára, kicsiknek és nagyobbaknak ugyanúgy fantasztikus élmény tud nyújtani a Mecsextrém Park.

Számos érdekfeszítő programon részt lehet venni, illetve különböző játékokat is ki lehet próbálni, itt biztos, hogy senki nem fog unatkozni.

A Mecsextrém a gyerekek és fiatalok testét és lelkét egyaránt megmozgatja, nagyszerű program lehet az Ön osztályának is.

 Aki szeret mozogni és szereti a kihívásokat, az nagyon jól fog mulatni itt.

Ideális szállás osztálykirándulásokhoz is

Ideális szállás osztálykirándulásokhoz is

Nem vitás, Harkány és környéke osztálykirándulásokhoz is jobbnál jobb lehetőségeket kínál.

Alsós osztályok, illetve a nagyobbak számára is számos opciót nyújt ez a környék a szórakozásra, ismeretterjesztésre, illetve a pihenésre.

A nagy túrázás, strandolás, illetve az érdekfeszítő állatkert és kalandpark meglátogatása után nagyon jól fog esni Önnek és a diákjainak is, ha egy kényelmes, tiszta és komfortos hotelben szállhatnak meg.

A Baranya Hotel Harkány központjában helyezkedik el, így ideális lehet osztálykirándulók számára is, ráadásul kényelmesen elférhet nálunk akár több osztály is egyszerre, ugyanis szállodánk 105 darab, különféle szobával rendelkezik.

Mi több, közvetlenül a híres gyógyfürdő bejáratával szemben található, így osztályával könnyedén megközelíthetik a fürdőt, illetve a szálloda központi elhelyezkedése elérhetővé teszi, hogy a környező településeket is egyszerűen elérhessék.

Foglalja le szállásukat az osztálykiránduláshoz a Baranya Hotelnél!

Árajánlat kérés

Érkezés dátuma:

Távozás dátuma:

Értesítést kérek akciókról, kuponokról hírlevél formájában! Köszönjük előre is a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Kérjen visszahívást itt!
Értesítést kérek akciókról, kuponokról hírlevél formájában! Köszönjük előre is a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.