Tökéletes kikapcsolódás 50 év felett a Baranya Hotelben, kedvező áron!

Tökéletes kikapcsolódás 50 év felett a Baranya Hotelben, kedvező áron!

Miért választják olyan sokan az 50 év feletti korosztályból Harkányt?

Mert legyen szó akár aktív pihenésről, akár kényelmes kikapcsolódásról, a Baranya Hotel*** vendégei minden lehetőséget megkapnak arra, hogy valóban jól érezzék magukat, és feltöltődhessenek.

  • Vannak, akik szeretnének hátradőlni egy kicsit a fárasztó mindennapok után, és wellness szolgáltatásainkban találják meg a feltöltődést.
  • Mások alig várják, hogy túracipőt húzzanak, és felfedezzék a Villányi-hegység különleges természeti értékeit, vagy elinduljanak a környék kulturális kincseit megismerni.
  • Megint mások pedig a gyógyulást, a fájdalmak megszűnését keresik, és találják is meg a Harkányi Gyógyfürdő világhírű gyógyvizében.

Bármelyikről is legyen szó az Ön esetében, nálunk megtalálhatja, amire vágyik!

Pihenjen és lazuljon el nálunk!

Wellness részlegünkön végre megszabadulhat a hétköznapok jelentette fáradtságtól és stressztől.

Medence, jakuzzi, szauna, gőzkabin, élményzuhany és rengeteg más lehetőség várja minden kedves vendégünket, 10 féle masszázsunk pedig garantáltan segít majd ellazulásban.

Szobáink kényelmében, távol a város zajától megtalálhatja azt a nyugalmat és békét, amire eddig minden nap vágyott, hogy aztán felfrissülten, kipihenten térhessen majd haza.

Fedezze fel a környék kincseit!

Fedezze fel a környék kincseit!

Több ritka és védett állatfaj, valamit elképesztően gyönyörű növényvilág várja azokat, akik úgy döntenek, felfedezik a környék természeti szépségeit.

De a kultúra szerelmeseinek sem kell messzire menniük, hiszen autóval alig 20 perc távolságnyira van Európa 2010-es Kulturális Fővárosa, a gyönyörű Pécs, és Siklóson is számos izgalmas programmal találkozhatnak majd, nem is beszélve Villány nyújtotta különleges borgasztronómiai élményekről.

Azoknak pedig, akik szeretnének kicsit nagyobb kirándulást is tenni, bátran tudunk javasolni egy horvátországi kiruccanást, ami Magyarország egyik legdélebbi településéről valóban könnyen megoldható!

Lépjen ki egy kis időre a mindennapok szürkeségéből, és gazdagodjon felejthetetlen élményekkel!

Gyógyuljon a világhírű gyógyvízben!

Ízületi, mozgásszervi betegségben szenvedők ezrei keresik fel rendszeresen a Harkányi Gyógyfürdő egyedülálló, kénes gyógyvizét, ami orvosilag igazolt módon jelent megoldást a legkomolyabb reumatológiai problémákra és fájdalmakra is.

Változatos kezelések tárháza és rengeteg feltöltődési lehetőség áll mindazok előtt, akik szeretnének végre megszabadulni panaszaiktól.

Foglaljon szállást nálunk, és töltődjön fel testileg-lelkileg!

Bármilyen igényekkel is érkezik, a Baranya Hotelben és annak környezetében mindent megtalál majd, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz szükséges lehet.

Kérjen árajánlatot tőlünk most, és foglaljon szállást nálunk!

Árajánlat kérés

Érkezés dátuma:

Távozás dátuma:

Értesítést kérek akciókról, kuponokról hírlevél formájában! Köszönjük előre is a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Kérjen visszahívást itt!
Értesítést kérek akciókról, kuponokról hírlevél formájában! Köszönjük előre is a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.